telenor
БГ / EN
този месец @karanikolov
март
април
май
юни

„По-добра мрежа всеки ден“ е обещание, което далеч надхвърля обхвати и мегабайти. То е реалност, потвърдена от задълбочените тестове на немската компания umlaut, което поставя нашата мрежа на челното място в четири категории за качество. Научи повече за мрежата ни долу.

Най-добрата мрежа. Тествано.

Мрежата предполага едно — заедно стигаме по-далеч. С Майстори на Мрежата ще докажем точно това. Приеми го като покана за танц. Заедно с теб хвърляме ръкавицата към най-изявените деятели в популярните социални медии и вдигаме завесата над нещата, които ги правят най-добри. Всеки ще може да участва в избора на мисия за нашите майстори. Защото пътят към следващото минава през примера на онези, които ни водят натам.

Име: Димитър Караниколов

Да кажем, че Димитър Караниколов има око за хубавото. Даже две — архитект по образование, фотограф по желание и двете му се получават адски добре. Димитър има специална връзка с красотата, пътува при всяка възможност и ни носи великолепията от всяка точка на света. Точно заради това той ще е първият участник в Майстори на мрежата.

Виж повече за Димитър:

Какво се случи

Правим мрежата, така че да има място за много — много гледни точни, много спомени, много цвят. Тя събира всички ни — така ставаме по-добри. А когато Димитър Караниколов е до теб със сигурност трябва да гледаш внимателно. Виж как се справи първият ни майстор на мрежата с неговото предизвикатество.

© 2020 Telenor Политика за използване на “бисквитки”